2012-04-01 09:17:44• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - sorsfordító találkozás következik

Napi horoszkóp március 28-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Talán túl sivárnak érzi mostanában az érzelmi életét: minden olyan egyszerűvé, olyan kiszámíthatóvá vált. Mondhatni úgy is, hogy monotonná. Pedig részben önön is múlik, hogy túl tud-e lendülni a holtponton.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy szüksége lehet ma a kikapcsolódásra. Ne tagadjon meg magától egy kis kirándulást. Néha még a munka is várhat. És ki tudja, talán olyan feladat, probléma is van, ami „magától” megoldódik. Csak meg kell kérni rá valakit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kitartása és alapossága végre meghozta az eredményét: munkáját megbecsülik, és otthonába is elismerésre számíthat. Ön se feledje el azonban megköszönni a támogatását azoknak, akik segítői voltak. A hála visszaszáll önre!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Megismerkedhet valakivel, aki sorsfordító hatással lehet az életére. Nem feltétlenül szerelmi kapcsolatra kell gondolnia, bár kétségtelen, az hozza a legnagyobb sorsfordulatokat. Egy vélt szerelemből lehet valami egészen más is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az irigyei könnyen az ellenségeivé lehetnek. Egyetlen módon fegyverezheti le őket, ha megosztja velük a jót, amiben ön részesül. Már ha módja van rá. De megkörnyékezheti azok hozzátartozóit is. A női szívek mindig gyengédebbek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Töltse a hétvégét a családjával! Most már eleget buzgólkodott, ideje egy kicsit lazítani, pihenni. Játsszon a gyerekekkel! Az ő társaságuk mindig felszabadító hatású lehet. Ők úgy látják a világot, ahogy a felnőttek már képtelenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mostanában többször elkalandozik a képzelete, folyton ábrándozik. Talán azért is van ez így mert az utóbbi időben túl szigorúan fogta magát, és nem engedett teret az álmainak. Kicsit tegye ma félre a céltudatosságot, éljen a pillanatnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Habár bolondok napja van, azért még nem kell önnek teljesen megbolondulnia. Habár kétségtelen, valaki, mintha erre ösztökélné. Álljon ellent a kísértésnek, hogy minden szétrombol. A düh levezetésére persze jól eshet odavágni valamit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Váratlan látogatója akadhat: talán egy barát, vagy rég nem látott ismerős, rokon, akad az útjába. A régi emlékek felidézése olyan érzést kelt önben, mintha a múltba tenne időutazást. Érzi: nem múlt el semmi. Csak a szépre emlékezzen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap nem kedvez önnek. Úgy érezheti, valóban mindenki megbolondult a környezetében. Próbálja meg a napkeleti bölcsek higgadt nyugalmával szemlélni az eseményeket. Akkor talán még valami halvány értelem is felderenghet ön előtt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Azzal nem old meg semmit, ha minden haragját, lelke minden fájdalmát és gyötrelmét a környezetére hányja. Ha lelkében túlértékeli a bajt, az valóban a fejére fog nőni. Ha legyint rá egyet, esetleg valóban semmivé lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy tűnik, ma ballábbal kelt fel. Mindennel baja, van, holott igazából nincsen rá oka. Próbálja meg kicsit kikapcsolni a gondolatait. Akkor sikerülhet meglátnia azt is, hogy az élet (a kert, a fák, a napsütés, a madarak) szép.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: